Postformatie : beloften winnen laatste match, net als reserven.

Vrijdagavond speelden de beloften hun laatste match thuis tegen Roeselare-Daisel. Het werd een typische eindeseizoensmatch die door KSVO met 3-1 werd gewonnen. Het werd eerst 0-1, Jeroen Ide zorgde voor de gelijkmaker. In de tweede helft van de tweede helft scoorde eerst Andy Haezebrouck de 2-1 onder het oog van trainer Jeffrey Vandepoel en TJVO Hans Mulier op de bank zaten met afgevaardigde Pascal Van Severen. Wout Devos scoorde de 3-1 vlak nadat hij was ingevallen. De assist kwam van Yentl Van Severen, die inviel als veldspeler..en dus tegen zijn toekomstige ploeg scoorde al zal hij daar wel bij de eerste ploeg spelen Wout Devos stopt met voetballen omdat hij zijn studies laat prevaleren. De match stond ook in het teken van het afscheid van andere spelers want behalve Van Severen vertrekken al zeker Arne Zarka die naar Snaaskerke trekt terwijl Sebbe Blaton dan weer naar Lichtervelde trekt. De beloften eindigen de competitie op de vierde plaats, een mooi resultaat toch voor team van Jeffrey Vandepoel.

KSVO speeld emet : Emiel Martens, Seppe Hoppe, Andreas De Kerpel, Arne Zarka (69’Wout Devos), Sebbe Blaton (69’Yentl Van Severen), Matthias Clement, Tom Lannoo (23 Guillaume Coulier), Jeroen Ide, Foeke Buffel, Nils Haezebrouck en Tristan Deblieck.

De reserven speelden dan weer op zondagnammiddag op van VVC Beernem. In de vierde provinciale heeft KSVO er vooral een mooie terugronde en nog mooiere derde periode opzitten. De afscheidsmatch resulteerde in een 1-3 zege

Remi Desticker opende na 10 minuten de score voor de roodwitten van Steven Verkeyn. Kort na rust effende Siebe Vienne voor de thuisploeg maar na 64 minuten bracht Luka Talloen KSVO weer op voorsprong (1-2). De ingevallen Nils Haezebrouck, onder het oog van Andy Haezebrouck als afgevaardigde, voor de eindstand (82′) Ook Seppe Hoppe kwam vrijdag in actie en viel in

KSVO speelde met : Thibo Decloedt, Maxim Cornelis, Remi Desticker (55’Seppe Hoppe), Nils Nagels, Quinten Puype, Milan Van De Maele, Tibo Hoste, Josse Vienne, Theo Kasongo Sabury (61’Nils Haezebrouck), Luka Talloen en Luca De Blauwe (75’Senne Moelaert).

De KSVO-reserven eindigen de competitie als derde, weliswaar op ruime afstand van kampioen VC Wingene en eerste achtervolger Varsenare.