Postformatie : beloften halen vlotte zege, ook winst voor invallers

De beloften van KSVO wonnen vrijdagavond op het kunstgrasveld van Eendracht Wervik, derde laatste, vlotjes met 1-5.  Milo Minnebo was echt wel on fire want hij zette de 0-3 ruststand op het bord, met doelpunten in de 5e, 10de en 40ste minuut.  De ganse ploeg draaide als een lier.  De roodwitte bezoekers kwamen na de pauze niet echt meer in de problemen want amper twee minuten na de pauze scoorde Milo alweer, zijn vierde van de avond en zijn vijfde van het seizoen.  Vijf minuten na de 0-4 kon de thuisploeg de eer redden maar het slotakkoord was voor invaller Quinten Vanderjeugd die na 70 minuten voor de 1-5 eindcijfers zorgde.

KSVO speelde onder leiding van Yves Vanderveeren en teamafgevaardigde Filip Coulier met volgende ploeg : Thibo Decloedt, Huub De Sutter, Remi Desticker, Guillaume Coulier, Len Dobbelaere, Rune Ranson, Tibo Hoste, Foeke Buffel, Milo MInnebo, Josse Vienne en Charis Clevers.  In de loop van de tweede helflt kwam Mathis Van Poucke, Tijs Debussche en Quinten Vanderjeugd in.

KSVO klimt zo -na een moeilijke seizoensstart- naar de middenmoot met tien punten uit zeven matchen.  Komende vrijdag komen de KSVO-beloften om 20 uur uit op de eigen Valkaart tegen Wielsbeke, onder leiding van referee Jerko Tipuric, die na speler en trainer zijn carrière helemaal naar arbitrage omboog.

De invallers deden zaterdag ook het nodige : 2-0 winst tegen Jong Eernegem, een afscheuring van het vroegere Eernegem.   Op het einde van iedere helft scoorde de thuisploeg, vlak voor de rust via TIjs Debussche (42′) en vlak voor tijd via Tanguy Dekeyser (89′).   Michiel Meyskens, geflankeerd door teamafgevaardigde Els Legroe, bracht vijftien spelers in lijn

Kasper Van Leirsberghe, Niels Vanhooren, Rayan Mahjoubi, Mathis Van Poucke (64’Sibe Groosman), Sander Desmet, Abdellah Bouremah, Keanu Deflandre (64’Axel Roelandts), Tanguy Dekeyser, Tijs Debussche (64’Nicola Slabbinck), Nicolas Tocco, Takis Van Quathem (76’Rune Groosman).

KSVO is zo opgerukt naar een tweede plaats met vijftien punten uit zes matchen, al is het klassement onvolledig door een ongelijk aantal matchen.   De KSVO-beloften bezoekende komende zaterdag Beaufort Middelkerke, dat drie punten minder telt.