Postformatie : ook beloften en reserven halen zwaar uit !

De beloften van Jeffrey Vandepoel haalden vrijdagavond zwaar ui op ht veld van SK Roeselare-Daisel B. Liefst 0-5 werd het waardoor de roodwitte beloften meteen opschuiven naar plaats vijf met 31 punten uit 15 matchen. Met ook Hans Mulier, TVJO en teamafgevaardigde Pascal Van Severen op de bank, mochten volgende spelers het veld op met een monsterzege als gevolg : Yentl Van Severen, Renzo Gevaert, Andreas De Kerpel, Arne Zarka (55’Ismael Van Cleven), Seppe Hoppe, Matrhias Clement, Thibault Dejaeghere (65’Quinten Puype), Seppe Blaton (61’Foeke Buffel), Luca De Blauwe, Jersey Jonckheere, Tristan De Blieck het veld op. Met alleen Van Severen en De Kerpel in de ploeg dus slechts twee kernspelers en echt wel een beloftenteam op het veld. Halfweg stond het 0-2. De vijf goals kwamen van de voet van Luca De Blauwe (3) en Thibault Dejaeghere (2).

Het goeie voorbeeld werd daags nadien gevolgd door de reserven die in hun reeks afgetekend de maat namen van SKD Hertsberge, derde laatste weliswaar. Met een aantal identieke namen, een vijftal toch. De ploeg van Steven Verkeyn kon voor rust geen afstand nemen in deze derby maar deed dat na rust. De ingevallen Luca De Blauwe zorgde voor 1-0 (48′) en 2-0 (54′), nadien dikten Tibo Hoste (64′) en Milan Van De Maele (twee goals, 66′ en 78′) aan tot 5-0. Tien minuten voor tijd milderde Laforce voor de bezoekers maar Jersey Jonckheere had met de 6-1 in de 83ste minuut het laatste woord De reserven schuiven op naar de buik van het klassement : met 22 punten uit 15 matchen.

Kwamen in actie : Thibo Decloedt, Maxim Cornelis, Wout Devos, Ismael Van Cleven (62’Luca Talloen), Josse Vienne, Guillaume Coulier, Arno Daenens (35’Luca De Blauwe), Milan Van De Maele, Tibo Hoste, Maxim Gijdé, Nils Haezebrouck (62’Jersey Jonckheere). Uiteraard mochten trainer Steven Verkeyn en teamafgevaardigde Andy Haezebrouck trots zijn op de tweede helft van hun team.

(Daniël C.)