Postformatie : beloften speelden niet, reserven pakken punt

De match van de beloften op vrijdagavond, uit bij Sparta Petegem, werd uitgesteld. De reserven speelden zondagmiddag, om 13u30 (verplicht omdat er niet tijdens WK finale mocht worden gespeeld) en haalden een 2-2 gelijkspel uit bij Westkapelle. De vierde provincialer kwam op voorsprong na amper 4 minuten, maar Josse Vienne maakte vijf minuten later al gelijk. Nog voor de rust zorgde Jente Dormaels voor 1-3. In het laatste kwartier kon de thuisploeg toch nog de halve inzet thuishouden met een doelpunt 7 minuten voor tijd. De KSVO-reservenploeg die in actie kwam : Thibo Decloedt, Seppe Hoppe, Ismael Vn Cleven, Guillaume Coulier, Quinten Puype (32’Nils Haezebrouck), Maxim Gydé (83’Foeke Buffe), Josse Vienne, Luca Talloen, Theo Kasongo Sabury, Jente Dormaels en Senne Moelaert. De beloften spelen maandag (normaliter) uit bij Dikkelvenne, de reserven komen pas op 15 januari weer in actie. (Daniël C.)