Oefen- en trainingsprogramma KSVO bekend 

Het is nog altijd leuk terugblikken op het onvergetelijke seizoen 2021-2022 voor de KSVO-supporters, spelers, technische staf en al wie betrokken is bij onze roodwitte vereniging. Intussen staat de vakantie voor velen voor de deur maar komt ook het komend seizoen al dichtbij.  Er is voor de fanionploeg een trainingsprogramma uitgewerkt en een oefenprogramma dat kan tellen, vooraleer de competitie en de Beker begint. 

Sedert vorige dinsdag is men beginnen trainen, drie trainingen zijn al achter de rug, ook volgende week zijn er trainingen op dinsdag, donderdag en vrijdag.  Van 4 juli tot 16 juli is er een nieuwe vakantieperiode, maar de spelers krijgen wel een loopschema mee zodat ze op maandag 18 juli opnieuw “klaar” zijn voor de definitieve hervatting van de trainingen en de voorbereiding.  Van vrijdag 22 tot zondag 24 juli gaat KSVO op stage. Daarna volgen de trainingen en oefenmatchen elkaar in snel tempo op,  met af en toe een vrije dag tussenin.   

Dit zijn de oefenmatchen die vast liggen : 

-woensdag 20 juli om 20 uur : KSVO-KE Wervik 

-woensdag 27 juli om 20 uur : KSVO-Wielsbeke (de ploeg van Dieter Lauwers) 

-zaterdag 30 juli om 19u30 : KSVO-beloften KV Oostende 

-donderdag 11 augustus om 20 uur : KSVO-FC Voorde-Appelterre 

-donderdag 18 augsutus om 20 uur : KSVO-Exc.Zedelgem 

-zaterdag 27 augsutus om 19u30 : KSVO-Elene Grotenberge (of Croky Cup). 

KSVO stapt in de Croky Cup op 7 augustus om 16 uur. Tegenstander nog onbekend. De volgende speeldagen van de Croky Cup zijn zondag 14 augustus, zondag 21 augustus en zondag 28 augustus. Als de ploeg van Kurt Delaere de eerste drie bekeropdrachten overleeft vervalt de oefenmatch tegen Grotenberge en wordt er daags nadien verder gebekerd. 

De eigenlijke competitiestart is voorzien voor het weekend van 3 en 4 september. 

(Daniël C.)