Reserven spelen gelijk op KM Torhout 3-3, winst voor beloften 4-3 tegen Drongen 

Zondagnamiddag speelde de reserven van KSVO in Torhout tegen de B-ploeg van KM Torhout, in een bittere koude. Het werd een 3-3 gelijkspel.  KM kwam op voorsprong en liep even na het halfuur zelfs tot 2-0 uit maar eerst scoorde Jersey Jonckheere de aansluitingstreffer en drie minuten later zorgde Luca De Blauwe voor de gelijkmaker. Met 2-2 werd gerust. In het vierde kwartier liep de thuisploeg weer 3-2  uit maar in de slotfase effende Milan Van De Maele vanop de penaltystip. 

Steven Verkeyn stelde volgende jongens op voor KSVO : Thibo Decloedt, Maxim Cornelis (57’Josse Vienne), Ismael Van Cleven, Guinten Puype, Guillaume Coulier, Jersey Jonckheere, Theo Kasongo Sabury, Luca De Blauwe, Milan Van De Maele, Thibo Vanbossel (65’Nils Haezebrouck). 

De beloften van Jeffrey Vandepoel wonnen vrijdagavond met 4-3 van Drongen. Een hard bevochten duel waarin KSVO twee keer een achterstand ophaalde.  Vier A-kernspelers kwamen in actie :doelman Emiel Martens, Andreas De Kerpel, Jeroen Ide en Jari Van De Maele (in elke linie één), vijf andere spelers kwamen zowel vrijdag én ook zondagnamiddag (met de reserven) in actie. Kwamen tegen Drongen nog in het veld behalve voormelde A-kernspelers : Tristan De Blieck, Renzo Gevaert, Arne Zarka, Seppe Hoppe, Milan Van De Maele, Jersey Jonckheere, Sebbe Blaton,  en als invallers Thibault Dejaeghere, Quinten Puype, Theo Kasongo Sabury en Tibo Hoste.  

(Daniël C.)