B-ploeg KSVO uitgeschakeld in Beker van Vlaanderen : 1-2 tegen Zedelgem

Ook voor de beloften en reserven is de competitie nakend. Vrijdag spelen de beloften tegen die van Sparta Petegem (om 20 uur op De Valkaart), zondagnamiddag spelen de reserven hun eerste competitiematch tegen én op het veld van Heist B.

Intussen was er zondag in het kader van de Beker van West-Vlaanderen een match tegen eerste provincialer Excelsior Zedelgem (met heel wat ex-Torhoutspelers zoals Seron, Desitter, Hollevoet en Depoorter). De beloften verloren met 1-2 na degelijk weerwerk en veel strijd en een overijverige referee die gul was met gele kaarten (zes stuks, elk drie). Nordin Behaeghel bracht de bezoekers kort voor rust op 0-1, halfweg de tweede helft kon Milan Van De Maele effenen (1-1, 70′), maar uiteindelijk besliste dezelfde Behaeghel de match in de 77e minuut. De eerste provincialer had het dus knap lastig tegen de tweede ploeg van KSVO.

Bij de roodwitten stonden Maxim Cornelis en Milan Van De Maele in de ploeg, twee jongens die hebben mogen opdraven in de oefencampagne. Terug van weggeweest : Renzo Gevaert na langdurig blessureleed.

Speelden : Brent Speeckaert (46’Tibo Decloedt); Maxim Cornelis, Remi Desticker, Elias Van Troeye (74’Fabrice Beuselinck), Renzo Gevaert; Milan Van de Maele, Tibo Hoste, Josse Vienne (59’Luka Talloen); Luca De Blauwe, Foeke Buffel, Tristan Deblieck.

Jeffrey Vandepoel en Steven Verkeyn namen de honneurs op de bank waar.

(Daniel C.)