Postformatie : beloften verliezen van Harelbeke (1-2), invallers kloppen Heist B

Vrijdag speelden de beloften thuis tegen RC Harelbeke, op De Valkaart. Voor de aftrap stonden beide ploegen op gelijke hoogte al hadden de bezoekers twee matchen meer gespeeld. Het werd een 1-2 nederlaag voor onze roodwitten, gecoacht door Jeffrey Vandeppoel. In het eerste halfuur hield bezoekend doelman Decancq KSVO met twee uitstekende reddingen van een doelpunt. De bezoekers waren in elk geval superefficiënt want ze kregen niet meer dan drie kansen en scoorden er twee van. Dit in schril contrast, want KSVO kreeg meer kansen maar meer dan één doelpunt van Tibo Hoste kwam er niet van.

Door deze nederlaag moet KSVO twee plaatsjes inleveren, het staat nu achtste;. RC Harelbeke komt met drie punten meer op een zesde plaats.

Volgende veertien spelers kwamen in actie : Milan Standaert, Renzo Gevaert, Andreas De Kerpel, Guillaume Coulier (67’Remi Desticker), Matthias Clemennt, Milan Van De Maele (60’Elias Van Troeye), Josse Vienne, Foeke Buffel, Luka Talloen (60’Tristan Deblieck), Tibo Hoste, Luca De Blauwe.

Volgende vrijdag speelt KSVO op het veld van nummer twee, Merelbeke.

De invallers kwamen zondag in actie tegen Heist B. Jeffreandepoel, voor de tweede match op rij (na vrijdag) geassisteerd door afgevaardigde Geert Van Reybrouck, beracht veertien spelers in lijn, die in de tweede helft voor de beslissing zorgden. Halfweg stond het nog 0-0, veel van de jongens waren ook vrijdag in actie gekomen naast enkele nieuwe amen.. Voor het uur zorgde Luka Talloen voor de 1-0, vijf minuten later zorgde Luca De Blauwe voor de 2-0 en nog voor het laatste kwartier aanbrak nette Luka Talloen zijn tweede treffer van de namiddag.

Enkel Kasper Van Liersberghe bleef op de bank. Deze spelers kwamen wel in actie : Thibo Decloedt, Rune Groosman, Seppe Hoppe, Nils Nagels (32’Michiel Meyskens), Elias Van Troeye, Matthias Clement, Tijs Debussvhe, Josse Vienne (71’Axel Roelandts), Foeke Buffel, Luka Talloen en Luca De Blauwe (57’Takis Van Quathem) . KSVO verzekert zich zo van een vierde plaats na 24 plaatsen. Op zaterdag 6 april ontvangt KSVB B de kustjongens van Sp.Club Blankenberge, met aftrap om 18u30.

(Daniel C.)