Beloften winnen in Oudenaarde, reserven gaan onderuit tegen Varsenare B

Door een aantal redenen (studies, blessures, diversen) kan men momenteel niet iedereen van de postformatie aan de bak laten komen. Daarom waren er ook dit weekend een aantal jongens, een vijftal die zowel vrijdagavond (bij beloften) als zaterdag (bij invallers) aan de slag waren, evenwel beperkt in speeltijd.

Vrijdag al speelden de beloften in Oudenaarde. Ze gingen winnen met 2-3. Met Andreas De Kerpel, Benoit Onraet en Jari Van De Maele stonden drie kernspelers aan de aftrap. Jeffrey Vandepoel stelde veertien spelers op. Brent Speeckaert, Maxim Cornelis, Seppe Hoppe, Andreas De Kerpel, Renzo Gevaert, Benoit Onraet, Tibo Hoste (69’Nils Haezebrouck), Foeke Buffel (71’Elias Van Troeye), Josse Vienne (59’Luka Talloen), Jari Van De Maele en Tristan Deblieck. Een mooi resultaat voor de beloften, die komende vrijdag thuis spelen tegen Roeselare-Daisel B, om 20 uur.

De reserven (vierde provinciale B) gingen zaterdagavond zwaar onderuit tegen Varsenare B. Trainer Steven Verkeyn en ploefafgevaardigde Andy Haezebrouck zagen dat de match halfweg al met 0-4 in het krijt stonden. Die uitslag bleef ook na 90 minuten op het scorebord. Na 18 minuten scoorde Brakman, nadien maakten Camara (2 keer) en Mbeah (zoon van de vroegere Cercle-speler) ook nog.

Vijftien spelers kwamen op het scheidsrechterblad : Kasper Van Leirsberghe (46’Thibo Decloedt), Huub De sutter, Sander De Smet, Elias Van Troeye, Michiel Meyskens, Fabrice Beuselinck (83’Kelvin Amponsah), Jose Vienne, Nils Haezebrouck, Luka Talloen (60’Foeke Buffel), Maxime Oueda (46’Luca De Blaue), en Tijs Debussche. Zondag spelen de invallers thuis tegen FC St.Joris, match die pas om 19u30 wordt afgetrapt omdat de A-ploeg om 15 uur nog speelt.

(Daniel C.)