Beloften pakken vier op zes in drie dagen, reserven winnen derby tegen Ruddervoorde

De beloften moesten twee keer aan de bak deze week Woensdag werd een in onderlinge afspraak inhaalmatch gespeeld tegen FC Gullegem. Het werd een 5-3 zege tegen het nummer vijf. Het team van Jeffrey Vandepoel, geassisteerd door Steven Verkeyn, maakte er een doelpuntenrijke match na een sterke prestatie van KSVO. Scoorden : Luca De Blauwe (drie keer) en Arno Daenens (twee keer), laatstgenoemde is nog maar zestien.

Kwamen in actie : Thibo Decloedt, Maxim Cornelis, Seppe Hoppe, Guillaume Coulier, Jente Dormaels (80’Josse Vienne), Milan Van De Maele, Sebbe Blaton (72’Ismael Van Cleven), Tristan Deblieck, Luca De Blauwe, Arno Daenens (65’Matthias Clement) en Jersey Jonckheere (85’Maxim Gydé).

Veel van die acteurs moesten op vrijdagavond om 20 uur alweer aan de bak, dit keer uit bij het nummer twee, Westhoek. Daar werd het 2-2, een heel goed resultaat toch wel na opnieuw een sterke prestatie. Vooral een fysiek sterke tegenstanders, maar de roodwitten behaalden een verdiend punt. Opnieuw was Luca De Blauwe goed voor een doelpunt (assist Maxim Cornelis), en Tristan Deblieck (assist Arno Daenens). Vier spelers speelden liefst 180 minuten in drie dagen, veel anderen speelden over de twee matchen meer dan 120 minuten. .

De vijftien die voor het gelijkspel zorgden : Thibo Decloedt, Maxim Cornelis (52’Seppe Hoppe), Adreas De Kerpel, Guillaume Coulier, Jente Dormaels, Milan Van De Maele, Jeroen Ide (65’Matthias Clement), Tristan Deblieck, Jersey Jonckheere (56’Sebbe Blaton), Luca De Blauwe (56’Sebbe Blaton), Arno Daenens. Opmerkelijk : het heroptreden van Jeroen Ide na blessurezorgen en studieredenen gedurende een dik uur, en van de A-kern stond behalve Jeroen ook nog eens Andreas De Kerpel in de ploeg.

De KSVO-beloften staan na deze speeldag gedeeld vierde met evenveel punten als Gullegem.

De reserven van hun kant hebben zaterdag de derby tegen Daring Ruddervoorde B gewonnen met 4-1. De prestatie was -ondanks de duidelijke cijfers- eerder aan de matige kant.

De acteurs waren : Thibo Decloedt (3 matchen in vier dagen !), Ismael Van Cleven, Wout Devos (45’Theo Kasongo Sabury), Nils Nagels (66’Fabrice Beuselinck ), Quinten Puype, Theo Vanbossel (79’Remi Destickere), Foeke Buffel, Luka Talloen, Nils Haezebrouck, Jose Vienne, Matthias Clement.

KSVO kwam snel op achterstand, Emiel Verschaeve zorgde na 3 minuten voor 0-1 en ook het tweede doelpunt voor rust, de gelijkmaker, kwam van een Ruddervoorde speler, maar Frederik Cordie scoorde wel tegen zijn eigen kamp (1-1). Rond het uur scoorde KSVO twee keer in evenveel miuten : Nils Haezebrouck zorgde voor de 2-1, één minuut later was het Foeke Buffel die voor de 3-1 tekende. Nils Haezebrouck legde in de 82ste minuut voor de 4-1 eindstand.