Reserven onderuit in eindronde : 3-4 tegen Voormezele

In de eindronde van vierde provinciale was KSVO gekoppeld aan Gold Star Voormezele, club uit de Ieperse regio, derde geworden in vierde provinciale D. Het werd een 3-4 nederlaag zondagnamiddag op De Valkaart.

De ploeg van Steven Verkeyn met naast hem op de bank Jeffrey Vandepoel (de beloften hebben hun seizoen beeindigd) en ploegafgevaardigde Andy Haezebrouck zagen KSVO al snel op voorsprong komen, 1-0 na zes minuten via Nils Haezebrouck, assist van Nils Nagels. Tien minuten later was het echter 1-3 want in een periode van dik vijf minuten scoorden de bezoekers drie keer via Martin (11′), Timperman (13′) en Notredame (1-3), twee keer via de linkerkant én een keer op hoekschop. Match gespeeld ? Niet helemaal want tien minuten voor de pauze zorgde alweer Nils Haezebrouck voor de aansluitingtreffer, 2-3 (35′). In de loop van het vierde en vijfde kwartier werden drie wissels doorgevoerd, en kregen de bezoekers het fysiek moeilijker.Toen Luka Talloen in de 80ste minuut voor 3-3 zorgde leek alles nog mogelijk. Twee minuten voor het officiële einde zorgde Notredame met zijn tweede treffer van de namiddag, alweer op hoekschop, voor Ieperse winst.

Een domper voor de jonge KSVO-ers, tegen een toch meer ouder en dus ervaren ploeg.

Niettemin een puik seizoen voor de reserven, die vooral na de rust een stevige opmars in de tabel maakten en even een reeks van 17 matchen zonder nederlaag maakten.

KSVO speelde met : Thibo Decloedt, Maxim Cornelis, Remi Desticker (71’Ismael Van Cleven), Nils Nagels, Seppe Hoppe, Thibo Vanbossel (71’Foeke Buffel), Matthias Clement, Josse Vienne (56’Tibo Hoste), Nils Haezebrouck, Luka Talloen en Luca De Blauwe.