Beloften halen zwaar uit, invallers winnen ook

Vrijdagavond speelden de beloften van KSVO tegen hun collega’s van Dikkelvenne, die onder hen stonden in de klassering, evenwel slechts een paar punten. Dat zijn er na vrijdag drie meer want KSVO veegde de vloer aan met hun tegenstander en won met ruime 7-1 cijfers.

Met jongens als Maxim Cornelis,, Andreas De Kerpel en Milan Van De Maele stonden een paar jongens tussen de lijnen die de voorbije twee weken bij de selectie (Cornelis) zat of niet in actie kwamen. Omdat Jeffrey Vandepoel nog wat naweeën van ziekte had bleef hij nog thuis, Nigel Smith nam zijn taak over. Vandepoel had wel de selectie gemaakt, Hans Mulier keek toe vanuit de tribune. De zeven goals kwamen van Tibo Hoste (4), Luca De Blauwe (2) en Tristan Deblieck (1).

Hans Mulier : “Dit was een zeer goeie prestatie met drie jongens die bij de A-kern meetrainen. Andreas al langer dan dit seizoen, sedert enkele maanden ook Maxim en Milan. Dat zijn jongens die al van de A-ploeg geproefd hebben maar wel nog belofte zijn, in zekere zin was dit van het beste dat we gezien de omstandigheden konden opstellen.”

Dit zijn de veertien die aantraden : Thibo Decloedt, Maxim Cornelis, Andreas De Kerpel, Guillaume Coulier, Renzo Gevaert, Mathias Clement (76’Seppe Hoppe), Milan Van De Maele, Josse Vienne (58’Tristan Deblieck), Foeke Buffel (72’Nicolas Tocco), Luca De Blauwe, Tibo Hoste.

Komende vrijdag speelt KSVO uit om 20u15 bij Torhout KM.

De invallers speelden op zaterdag in De Valkaart tegen VV Cercle Beernem en haalde het met 1-0. Beernem stond derde en was dus een geduchte tegenstander. In het derde kwartier scoorde Michiel Meyskens de eniget rreffer van de partij (38′). Meyskens traint de U17 en is physical coach. Nu coachte Jeffrey Vandepoel wel, Hans Mulier en afgevaardigde Andy Haezebrouck stonden ook op het scheidsrechtersblad. Hans Mulier :”Wat animo ook omdat er ouders waren die én zonen hadden die elk elftal speelden. De eerste helft was KSVO de betere ploeg en de ruststand was verdiend. Na de pauze bewees Beernem dat het niet toevallig boven in staat en hadden de jongens het moeilijker, maar er waren toch een paar kansen op 2-0. Omdat die niet viel bleeft het spannend tot de laatste minuut.”

Volgende spelers kwamen in actie : Kasper Van Leirsberghe; Rune Groosman (46’Elias Van Troeye), Remi Desticker, Nils Nagels, Ismaël Van Cleven, Michiel Meyskens (88’Kelvin Ansompah) Aaron De Muer, Nils Haezebrouck, Luka Talloen, Nicolas Tocco, Tijs Debussche “(72’Fabrice Beuselinck).

Komende zaterdag krijgt KSVO een even moeilijke opdracht voor de voeten, uit bij Zwevezele, de nummer vier, met aftrap om 19u30.

(Daniel C.)