Invallers winnen op Blankenberge : 2-3.

De beloften speelden niet dit weekend. Pas komende vrijdazg komen ze weer in actie uit bij RC Harelbeke (en niet afgelopen vrijdag zoals verkeerdelijk weergegeven vorige weekend). De reserven speelden wel en dit op zondagnamiddag op het veld van Sporting Daring Blankenberge. De ploeg van Steven Verkeyn. Het werd een 2-3 overwinning, waardoor KSVO hun vierde zege van het seizoen pakken en op een gedeelde tiende plaats terechtkomen (en onder meer over Blankenberge springen). De thuisploeg kwam nochtans op voorsprong via Nachtegaele maar in de laatste vijf minuten voor de pauze werd de situatie omgekerd met een owngoal van Wakalua (40′) en de voorsprong via Luca De Blauwe. Halfweg de tweede helft kon de aan de rust ingevallen Nils Haezebrouck roodwit op 1-3 brengen, de thuisploeg geraakte nog aan een aansluitingstreffer maar niet verder meer.

KSVO speelde met : Thibo Decloedt, Huub De Sutter, Renzo Gevaert, IsmaĆ«l Van Cleven, Daniel Moroz (55’Remi Desticker), Josse Vienne, Tibo Hoste, Foeke Buffel (80’Kelvin Amponsah), Luka Talloen, Luca De Blauwe, Tijs Debussche (46’Nils Haezebrouck). (niet gespeeld : Kasper Van Leirberghe).

Komende zaterdag speelt KSVO om 19u30 thuis tegen Lissewege, de voorlaatste uit de stand.