Reserven maken er vijf na rust : 8-1 tegen Eendracht Brugge.

Zondagnamiddag kregen de invallers een vrij dichte buur op bezoek : Eendracht Brugge. Het werd een walk-over voor de ploeg van Jeffrey Vandepoel. 8-1 luidde de eindscore. Dat zijn de cijfers, al stond het vijf minuten voor rust nog maar 1-0. Verdediger Elias Van Troeye had halfweg de eerste helft de score geopend, maar pas met de rust in zicht kwamen er nog twee treffers bij, via Josse Vienne (40′) en Luca De Blauwe (44′-. Na de rust redden de bezoekers de eer (54′), vooraleer Luca De Blauwe er vanop de stip 4-1 van maakte. Na een driedubbele wissel bij KSVO, waar ook Hans Mulier volgde, werden er nog vier gemaakt in de laatste minuten. Tibo Hoste, op zaterdag nog 25 minuten op het veld met de eerste ploeg, maakte een heuse hattrick (drie goals op rij niet onderbroken door tegengogals), met doelpunten in de74ste, 79ste en 84ste minuut. De ingevallen Nicolas Tocco vervolledigde de eindstand. Vermelden we nog dat Milan Van De Maele, zaterdag ook 90minuten op de bank bij de A-ploeg, aanvoerder was.

Dit wren de veertien spelers die minuten kregen : Brent Speeckaert, Sander Desmet (4’Rune Groosman), Michiel Meyskens, Guillaume Coulier, Elias Van Troeye, Milan Van De Maele, Josse Vienne, Foeke Buffel, Tibo Hoste, Luca De Blauwe (64’Nicolas Tocco), Tijs Debusshe (64’oLuka Talloen). Doelman Thibo Decloedt kwam niet in actie. KSVO staat na deze zege zesde.

Komende zaterdag krijgen ze heel wat anders voor de voeten geschoteld. Uit bij Varsenare, de nummer twee in de klassering.

De beloften speelden niet op vrijdag. Na het weekje rust spelen ze komende vrijdag, thuis tegen Mandel United.