Beloften winnen uit bij hekkensluiter Wervik : 3-5

Vrijdagavond speelden de beloften van coach Jeffrey Vandepoel uit bij Eendracht Wervik, de hekkensluiter van de reeks die nog maar zes punten pakten. Op het Wervikse sportcentrum werd het een 3-5 zege. Eerder dit seizoen was het op De Valkaart een identieke uitslag, toen 5-3. Zoals eerder ook al vastgesteld : scoren is geen probleem bij de beloftenploeg, maar er worden toch ook te gemakkelijk doelpunten geslikt, dat was ook vorige weeek het geval.

Roodwit kwam weer 0-1 achter en gaf achterin veel ruimte weg, omdat ze praktisch op de helft van de tegenstander spelen. Die beschikken over een snelle spits ondanks hun laag puntenaantal. En dat zorgde voor soms tegenaanvallen. Gelukkig was de kwaliteit wel doorslaggevend en maakte KSVO toch weer vijf goals. Tibo Hoste werd rond het uur vervangen en toegevoegd aan de selectie voor de A-ploeg op zzaterdagavond.

De ploeg die speelde : Thibo Decloedt, Renzo Gevaert, Andreas De Kerpel, Guillaume Coulier, Elias Van Troeye, Milan Van De Maele, Foeke Buffel (60’Aaron De Muer-, Josse Vienne, Tibo Hoste (63’Tijs Debussche), Nicolas Tocco (54’Rune Ranson) en Trisgtan Deblieck.

Komend weekend, vrijdag a.s., spelen de beloftne op het veld van SK Roeselare dat elfde staat, vier posities lager dan de roodwitten.

De invallers speelden niet omdat Lissewege B uit competitie is. Zondag spelen de beloften thuis tegen Eendracht Brugge, aftrap op De Valkaart om 15 uur.

(Daniel C.)