Postformatie : nipte nederlagen voor beloften en invallers

Vrijdagavond speelden de beloften op het veld van KM Torhout, dat derde stond. KSVO verloor met 3-2 en deed het zonder een aantal spelers die -door de schorsingen en blessures bij de A-kern- in de selectie van de A-ploeg zaten en dan bedoelen we Maxim Cornelis, Andreas De Kerpel en Milan Van De Maele. Jcoach effrey Vandepoel stuurde volgende ploeg het veld in met ook vier wisselspelers : Brent Speeckaert, Renzo Gevaert, Seppe Hoppe, Guillaume Coulier, Mathias Clement (76’Elias Van Troeye), Aaron De Muer (46’Remi Desticker), Josse Vienne, Foeke Buffel, Tristan Deblieck (65’Nicolas Tocco), Luka Talloen (60’Luca De Blauwe), en Tibo Hoste. Een aantal van hen speelde daags nadien ook nog eens met de invallers, al heeft geen enkele speler twee volledige matchen gespeeld. Komende vrijdagavond speelt KSVO uit bij Sparta Petegem dat ook boven hen staat inde klassering, KSVO blijft halverwege het klassement hangen,

Op zaterdag was Jeffrey Vandepoel ook de coach van de invallers die uit bij Zwevezele ultiem met 2-1 de boot ingingen. Even na het halfuur kwam de thuisploeg op voorsprong, een kwartier voor tijd kon Ismaël Van Cleven de bordjes in evenwicht brengen maar in de slotminuut zorgde een invaller van Zwevezele nog voor de thuiswinst.

Volgende veertien spelers kwamen in actie : Thibo Decloedt, Ismaël Van Cleven, Remi Desticker, Nils Nagels, Elias Van Troeye, Michiel Meyskens (67’Rune Groosman), Aaron De Muer, Nils Haezebrouck, Luca De Blauwe (46’Foeke Buffel), Nicolas Tocco, Tibo Hoste (65’Fabrice Beusleinck). Doelman Kasper Van Leirsberghe kwam niet in actie.

KSVO blijft gedeeld achtste maar speelde meer matchen dan de nummers vijf tot zeven. Zaterdag speelt de vierde provincialer thuis tegen KFC Damme, aftrap op De Valkaart om 18u30.

(Daniel C.)