Ruime winst voor KSVO – Reserven : 2-5 winst bij Daring Ruddervoorde B

Ook voor de invallers is de winterbreak van korte duur geweest. Zondag hebben ze hervat met een derby uit bij Daring Ruddervoorde B. Het werd een ruime overwinning, 2-5. Halfweg had KSVO al zijn goals al gemaakt. De thuisploeg kon na rust nog milderen.

De ploeg van Jeffrey Vandepoel, geassisteerd door afgevaardigde Andy Haezebrouck, zag Foeke Buffel vroeg in de match voor 0-1 zorgen (6′), nog voor het halfuur werd het 0-3 via een tweede treffer van Buffel (22′) en één van Tijs Debussche (29′) en laatstgenoemde wilde niet onderdoen voor zijn ploegmaat en maakte voor de pauze nog de 0-4. Maxim Cornelis, nu niet langer bij de A-selectie, scoorde vlak voor de rust nog eens voor de roodwitten :0-5.

Korot na rust kon Dylan Buffel de Ruddervoorse eer redden (49′, 1-5) en Jaron Grymonprez zette halfweg de tweede helft de eindcijfers op het bord : 2-5. KSVO behoudt zijn tiende plaats met 20 punten uit 15 matchen. Komende zondag spelen de KSVO-reserven opnieuw buitenhuis, bij St.Joris Sport, aftrap om 14u30.

De beloften kwamen dit weekend nog niet in actie, komende vrijdag, 12 januari, spelen ze wel thuis tegen Oudenaarde, aftrap om 20 uur op De Valkaart