Transferoverzicht en samenstelling A-kern

Sedert maandag zijn de spelers van de A-kern weer aan de slag, woensdagavond was er de eerste oefenmatch tegen Meulebeke en in het weekend is er een driedaagse stage. Voorafgaand was er ook een individueel programma.

Tijd om de transfers nog eens te memoriseren en de samenstelling van de A-kern.

Inkomend komen zes nieuwe spelers de rangen van roodwit versterken. Benoit Onraedt (verdediger/middenvelder) was de eerste en kwam over van Winkel Sport, nadien werden de transfers van Mehdi Oumedjeber (KM Torhout, linkerverdediger), Darren Degryse (KVO-beloften, middenvelder), Nicholas Deman (FC Knokke, doelman) en Yani Van Den Bossche (FC Knokke, aanvallende middenvelder) en ultiem ook nog een aanvaller, Giovanni Onyema, voorheen bij o.a. KVK Tienen en FC Herent..

Uitgaande transfers waren iets talrijker. Decloedt Senne koos na zes jaar voor Blankenberge (1e P), Emiel Martens en Tom Lannoo trokken naar Rumbeke (1e P), terwijl ook Yentl Van Severen van een basisplaats droomt bij Roeselare Daisel. Het duo Figo Suffys en Martin Puskas, twee jongens met een Cercle-verleden die slechts één seizoen bij KVO waren, trekken naar reeksgenoot Mandel United, terwijl Neil Dildick de laatste was die andere oorden opzocht en naar de nieuwe eerste provincialer Bredene trekt. Vermelden we nog dat ook Jeroen Ide niet meer op de spelerslijst staat, hij stopt al of niet tijdelijk met voetballen.

De huidige A-kern telt 22 namen. De doelmannen Nicholas Deman en Milan Iket, de verdedigers Thijs Benoot, Diego Bragard, Andreas De Kerpel, Benoit Onraedt, Mehdi Oumedjeber, Arvid Lenihan en Broes Willem, de middenvelders Zico Claeys, Louis Declerck, Darren Degryse, Lucas Maus, Rien Plasschaert, Jari Timmerman, Yani Van Den Bossche, Dylan Vanhaeren en Olivier Vermander en de aanvallers Phil Canoot, Giovanni Onyema, Jari Vandemaele, Jules Vanhaecke. Een aantal spelers zijn in meer dan één linie of positie inzetbaar en dat is natuurlijk een extra troef.

(Daniel C.)