Verlies voor beloften, gelijkspel voor invallers

De beloften speelden vrijdagavond op het tweede terreinvan Wielsbeke, voorlaatste in de stand. Een drassige toestand. Jeffrey Vandepoel zag hoe zijn jonge ploeg uiteindelijk met 5-4 de boot inging.

Volgend elftal kwam in lijn : Brent Speeckaert, Renzo Gevaert, Remi Desticker (54’Aron De Muer), Guillaume Coulier, Seppe Hoste, Mathias Clement, Tibo Hoste (54’Foeke Buffel), Josse Vienne, Luca De Blauwe (54’Nicolas Tocco), Luka Talloen en Tristan Deblieck. Aaron De Muer debuteerde vorig weekend met de invallers tegen Lissewege (7-0), is pas zestien en dus één van de allerjongsten in de postformatie, tot voordien bij de U17 aan de slag..

Met vijf nederlagen en vijf overwinningen na tien matchen staat KSVO precies halfweg de rangschikking Sommige ploegen hebben één match meer gespeeld. Komende vrijdag, 1 december om 20 uur, spelen de beloften thuis tegen Dikkelvenne dat één plaatsje lager staat in de klassering.

De invallers (of beloften B….) waren zondagnamiddag aan de beurt, uit bij SK Steenbrugge in Daverloo. Steenbrugge stond vijfde, wat hoger dan KSVO. De ploeg werd gecoacht door Michiel Meyskens, die en physical coach en speler is maar nu als coach fungeerde omdat Jeffrey Vandepoel in het buitenland was met Andy Haezebrouck als afgevaardigde. KSVO kwam halfweg de tweede helft op voorsprong via Seppe Hoppe (67′), vooraleer die even later werd vervangen werd. Een kwartier voor tijd kwam Steenbrugge op gelijke hoogte en met die 1-1 werd ook afgefloten.

De vijftien van KSVO : Thibo Decloedt, Huub De Sutter (78’Rune Groosman), Remi Desticker (54’Nils Nagels), Ismael Van Cleven, Seppe Hoppe (71’Daniel Moroz), Aaron De Muer, Tibo Hoste, Foeke Buffel (78’Tijs Debussche), Luca De Blauwe, Nicolas Tocco en Nils Haezebrouck. Nils Nagels hernam na een lange afwezigheid twee weken terug tegen Lissewege (de laatste match door Steven Verkeyn gecoacht) en is nu volledig terug. Komende zaterdag spelen de KSVO-invallers thuis tegen Beernem B, om 18u30.

Steven Verkeyn heeft KSVO verlaten, KSVO zoekt twee “beloftencoaches”

Goed één week geleden (net toen het ganse provinciale en jeugdvoetbal werd afgelast) heeft Steven Verkeyn afscheid genomen van KSVO. De coach van de invallers (vierde provinciale B) was gewaardeerd en heeft de invallers begeleid nadat hij voorheen ook de U17 trainde. Na vier jaar bij KSVO stapte hij zelf op en last hij een sabbatperiode in.  

(Daniel C.)