Winst voor KSVO-reserven, beloften verliezen

Vrijdagavond trapten de beloften van KSVO hun competitie thuis af tegen hun collega’s van Sparta Petegem. De beloften van de Oost-Vlamingen haalden het met 0-2. Met Andreas De Kerpel en Benoit Onraet traden twee A-kernspelers aan bij de ploeg van Jeffrey Vandepoel.

Dit was de ploeg die voor eKSVO aantrad : Decloedt Thibo, Maxim Cornelis, Serge Hoppe, Anderas De Kerpel, Renzo Gevaert, Benoit Onraet, Milan Van De Maele, Tibo Hoste, Jari Van De Maele, Tristan Deblieck en Luca De Blauwe. Invallers waren Elias Van Troeye, Josse Vienne, Foeke Buffel en Luka Talloen. Deze laatste vier traden zondag aan met de reserven.

Die reserven wonnen op het veld van Heist B vlotjes met 0-4. Onder het oog van trainer Steven Verkeyn en afgvaardigde Andy Haezebrouck scoorde Nils Haezebrouck de 0-1 op het kwartier. Halfweg de tweede helft scoorden Josse Vienne en Maxime Oueda de 0-2 en 0-3 in zes minuten tijd en tien minuten voor tijd zorgde Elias Van Troeye voor de 0-4 eindstand.

Dit waren de twaalf die in actie kwamen : Kasper Van Leirsberghe, Sander Desmet, Michiel Meykens, Elias Van Troeye, Josse Vienne, Nils Haezebrouck, Foeke Buffel, Huub De Sutter, Luka Talloen, Maxime Oueda, en Fabrice Beuselinck (61’Tijs Debussche).
Zaterdagavond ontvangen de invallers hun collega’s van Varsenare op De Valkaart om 18u30. Vrijdagavond gaan de beloften op bezoek in Oudenaarde.

(Daniel C.)